MALZEMELER

2 adet yufka
½ paket taze kaşar
1 adet haşlanmış patates
Karabiber
Kızartmak için yağ
HAZIRLANIŞI

Yufkalar sekiz parçaya bölünür. Haşlanmış, soğutulmuş patates rendelenir ve rendelenmiş peynir ile karıştırılır. Bir tutam karabiber ilave edilir. Hazırlanan bu malzeme kestiğimiz yufkaların ortasına konur ve iki taraf da kapatılarak sigara böreği gibi rulo şeklinde sarılır. Bol yağda kızartılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 372
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 21:58
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 23.02.2006 09:42
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 16:32
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
casper Tarih: 14.11.2005 13:03
ya hamur işlerine bayılıyorum.bunuda hemen anneme deneteceğim :67:çünkü ben pek marifetli değilim bu konularda.paylaşımın için teşekkürler...
merkon Tarih: 13.11.2005 01:32
tarif için saol arkadaşım
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 18:37
eline saglık