MALZEMELER

2 adet yufka
1 çay bardağı su
1 çorba kaşığı çemen
2 çorba kaşığı ceviz içi
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çay bardağı sıvı yağı
HAZIRLANIŞI
Bir çay bardağı suyu sıvı yağ ile karıştırın. Yrısını yufkaların arasına kalanını da üzerine sürün. Ardından yufkaları 6 cm genişliğinde şeritler halinde kesin. Tüm şeritleri ortalarından ikiye bölün. Bir kapta çemeni, peyniri ve ceviz içlerini karıştırın. Hazırlanan bu harcı kesilen şerit parçalara bölün ve yufkaları muska şeklinde katlayın. Tepsiye dizin ve 200° ısılı fırında yeteri kadar pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 426
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 21:06
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 23.02.2006 08:37
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 15:34
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
merkon Tarih: 13.11.2005 00:28
tarif için teşekkürler
casper Tarih: 11.11.2005 20:06
ufff karnımda valla aç.olsada yesek
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 17:48
eline saglık arkadaşım