[schild]MALZEMELER[/schild]
3 su bardağı un
1su bardağı su
tuz
1 kaşık sıvı yağ
iç malzemesi:
2 adet haşlanmış patates
maydanoz
kişniş
tuz
yeşil soğan
karabiber



[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Soğanı kavurun haşlanmış patatesleri de içine atın onları da kavurun tuzu karabiberi kişnişi maydanozu içine atın ve püre haline getirin. Hamuru yoğurun ve un ile ince olarak açın. Çay bardağı ile yuvarlak kesin ve karışımdan içine koyun ve ikiye kapatın isterseniz diğer mantılar gibi suda haşlayın isterseniz yağda kızartın ve üzerine sarmısaklı yoğurdu dökün salçalı sosuda ekleyin maydanoz ile süsleyip sıcak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 412
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 21:16
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 21.02.2006 16:55
mantıyı çok severim teşekkürler.

DİDEM Tarih: 21.02.2006 16:54
mantıyı çok severim ,teşekkürler.
liamsi Tarih: 21.02.2006 01:53
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 18:08
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN