EKMEK KÖFTESI

Son güncelleme: 28.02.2006 20:17
  • MALZEMELER

    1 bayat ekmek içi (ufalanmış)
    1 yumurta
    1 çay bardağı yoğurt
    1 çay bardağı rendelenmiş beyaz peynir
    2 su bardağı sıvı yağ
    1/2 çay bardağı kaşar
    1 rendelenmiş soğan
    1 çay bardağı mısır unu (galeta unu)
    Bir demet maydanoz
    Karabiber
    Tuz
    Kırmızı biber


    HAZIRLANIŞI

    Ufalanmış ekmekleri derin bir kaba koyun. Üzerine yumurta, soğan, maydanoz, peynir, yoğurt, un ve baharatları koyun ve yoğurun. 15 dakika dinlendirin ve ceviz büyüklüğünde parçalar alın yuvarlatın. Kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartılır sıcak servis yapılır.
#17.10.2005 23:16 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 16:44 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#21.02.2006 00:53 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
    noimage
#21.02.2006 15:53 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 20:17 0 0 0