MALZEMELER

tarçın
4 adet elma
4 adet yumurta
1 paket vanilya
125 gr margarin
3 su bardağı un
12 yemek kaşığı süt
1.5 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu


HAZIRLANIŞI

Yumurtaların beyazını ayırıp, çırpın. Yumurta sarılarını ise şeker ve yağ ile çırpın. Un, süt, kabartma tozu, yağ ve vanilya ilave edip, yağladığınız kalıba dökün.
Önceden soyup, ayıkladığınız elmaları, bir parmak kalınlığında dilimleyin. Hamurun üzerine birbirlerine bitişik olacak şekilde dizin. Üzerine tarçın ve toz şeker serpin. Önceden ısıttığınız fırında yirmi dakika yüzseksen derecede , sonra yirmi dakika da yüzelli derecede pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 524
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 19:14
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 23.02.2006 09:55
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 15:57
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
casper Tarih: 26.11.2005 02:43
ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 20.11.2005 17:01
ellerine sağlık kardeşim