ETLI - BIBERLI PAY

Son güncelleme: 01.03.2006 12:17
  • MALZEMELER

    5 adet yufka
    675 gr kuşbaşı
    2 çorbakaşığı un
    2 adet sivribiber
    200 gr dolma fıstığı
    2 çorbakaşığı soya sosu
    1 çorbakaşığı zeytinyağı
    2 çorbakaşığı eritilmiş tereyağ
    1.5 çorbakaşığı tereyağ veya margarin
    karabiber
    4 Kişilik


    HAZIRLANIŞI
    Fırını 190 derecede 10 dakika kadatr ısıtın. Unla karabiberi karıştırıp, içine et parçalarını katın ve iyice yoğurun.
    Tereyağ veya margarinle zeytinyağını bir kaba koyun, içine unlu etleri iave ederek 5-6 dakika çevirin. Doğranmış biberleri, dolma fıstığını ve soya sosunu da ilave edip 15 dakika kadar daha ağzını kapatarak pişirin. Soğumaya bırakın.
    Etleri derin bir kaba alın ve üzerlerine ince doğranmış yufkaları koyun. Eritilmiş yağı üzerine döktükten sonra 20-25 dakika pişirin. Arzuya göre üzerine karabiber serperek servis yapabilirsiniz.
#17.10.2005 23:28 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 16:39 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#22.02.2006 09:46 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 19:17 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#01.03.2006 12:17 0 0 0