[schild]MALZEMELER[/schild]

5 adet yufka
675 gr kuşbaşı
2 çorbakaşığı un
2 adet sivribiber
200 gr dolma fıstığı
2 çorbakaşığı soya sosu
1 çorbakaşığı zeytinyağı
2 çorbakaşığı eritilmiş tereyağ
1.5 çorbakaşığı tereyağ veya margarin
karabiber
4 Kişilik


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]
Fırını 190 derecede 10 dakika kadatr ısıtın. Unla karabiberi karıştırıp, içine et parçalarını katın ve iyice yoğurun.
Tereyağ veya margarinle zeytinyağını bir kaba koyun, içine unlu etleri iave ederek 5-6 dakika çevirin. Doğranmış biberleri, dolma fıstığını ve soya sosunu da ilave edip 15 dakika kadar daha ağzını kapatarak pişirin. Soğumaya bırakın.
Etleri derin bir kaba alın ve üzerlerine ince doğranmış yufkaları koyun. Eritilmiş yağı üzerine döktükten sonra 20-25 dakika pişirin. Arzuya göre üzerine karabiber serperek servis yapabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 409
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 13:17
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 20:17
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 10:46
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:39
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN