[schild]MALZEMELER[/schild]

2 paket hazır milföy hamuru
2 çorba kaşığı margarin
250 gr kuşbaşı et
4 adet sivri biber
1 baş soğan
1 yumurta sarısı
tuz, karabiber

[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Hamuru hazırlayın. Margarini eritin. Kuşbaşı eti suyunu salıp, çekene kadar kavurun. Yemeklik. doğranmış soğanı ilave edin. Doğranmış sivri biberi katın. Tuzunu, karabiberini serpin. Ocaktan alıp, soğutun. Hamurun ortasına harcı koyup, üçgen şeklinde kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecedeki fırında üzeri kızarana dek pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 407
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 13:01
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 20:20
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 10:44
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:38
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN