MALZEMELER

½ paket 2 numara makarna
½ kalıp beyaz peynir
200 gr rendelenmiş taze kaşar
½ paket margarin
2 adet yumurta


HAZIRLANIŞI

Makarna kaynar suda 20 dakika kadar bütün olarak, hiç kırılmadan haşlanır. Makarnanın yapışmaması için kaynama suyuna 1-2 damla sıvı yağ damlatılır. Haşlanan makarna bir kevgire alınır, süzülüp üzerine soğuk su dökülür. Diğer tarafta beyaz peynir bir çatalla ezilir ve rendelenmiş kaşar, çırpılmış iki yumurta, hafifçe eritilmiş margarin karıştırılır. Bu karışımın içine makarna da ilave edilip, iyice karıştırılıp payreks bir kaba dökülür. Üzerine taze kaşar rendelenir ve 170 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarana kadar yaklaşık bir saat kadar pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 427
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 13:24
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 20:07
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 10:52
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:36
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN