MALZEMELER

250 gr YAĞLI KIYMA
3 adet DOMATES
3 adet SİVRİ BİBER
1 Çorba kaşığı TEREYAĞ
1 Kahve kaşığı KARABİBER
1 Kahve kaşığı KIRMIZI BİBER
2 Kahve kaşığı TUZ
2 adet YUMURTA
500 gr ÇİĞBöREK HAMURU


HAZIRLANIŞI

Kıyma + küçük küpler halinde kesilmiş domates + ince kıyım sivri biber + tereyağ + biber + tuz harmanlanıp , tabak büyüklüğünde açılmış hamurun yarısına yayılarak kalan hamur üzerine kapatılıp fırın tepsisine dizilir . Üzerine çırpılmış yumurta sürülerek 30 dakika kadar fırında pişirilir.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 417
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 01:19
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 23.02.2006 09:59
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 14:02
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
SU-PERISI Tarih: 11.12.2005 18:34
paylaşımların için teşekkürler