MALZEMELER

1 paket makarna
250 gr kaşar peyniri
1 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı tereyağı
1 kaşık salça
Tuz


HAZIRLANIŞI
Makarnalar suda haşlanır. Süzülmeye bırakılır. Kaşar peyniri bir kaba rendelenir. Süt, salça ve tuz karıştırılarak sos haline getirilir. Makarnalar tepsiye yayılır ve üzerine hazırlanan sos dökülür. Orta hararetli fırında 20 dak. kadar pişirilir. Fırndan çıknca tepsi ters çevirilir ve dilimler halinde servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 517
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 00:58
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 23.02.2006 10:15
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 14:51
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 20:49
eline emeğine sağlık