[schild]MALZEMELER[/schild]

1.5 bardak un
200 gr. margarin
300 gr. kıyma
3 adet soğan
100 gr. mantar
100 gr. rendelenmiş kaşar
3-4 adet domates
2 çorba kaşığı domates salçası
Yeteri kadar tuz, kekik
Yarım bardak su


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Buzdolabından katı olarak çıkardığınız margarini keserek una yedirin. Unla yağ ekmek kırıntısı görüntüsü alınca çok soğuk yarım bardak suya azar azar katarak hamuru yoğurun. Buzdolabında yarım saat bekletin. Çentilmiş soğanı 3 çorba kaşığı margarinde pembeleştirin. İkiye kesilmiş mantarları ilave edin. 5 dakika pişirin. Kıymayı ayrı bir tavada kavurun. Tuzu, kekiği ve domates salçasını katıp, mantarlı soğanla karıştırın. Hamuru bir fırın tepsisine yayıp 225 derece fırında 10 dakika kadar pişirip çıkarın. Kıymalı harcı üzerine yayıp, en üste rende peyniri serpin, domates dilimlerini yerleştirip, fırına sürerek 10 dakika daha pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 403
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 13:28
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 20:05
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 10:54
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:34
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN