MALZEMELER

1 kg un
2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı eritilmiş tereyağ
tuz


HAZIRLANIŞI

Bütün malzemeyi karıştırarak, börek hamuru gibi yoğurun. 90 dakika kadar dinlendirip, beş bezeye ayırın. Bezeleri oklava ile kalınca açın. Diğer yanda 250 gr unu, iki çorba kaşığı yağ ve tuzla kavurun. Bunu açtığınız yufkaların birer kenarına döküp, rulo yaptıktan sonra, gül şekli alacak biçimde kıvırın. Üzerine elinizle hafifçe bastırıp, yumurta sarısı sürün ve orta hararetli fınnda pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 562
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 13:30
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 20:04
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 10:54
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:33
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN