İRMIKLI ŞEKERPARE

Son güncelleme: 01.03.2006 12:22
  • MALZEMELER

    4 bardak un
    2 yumurta
    1 paket margarin
    1 su bardağı + 3 çorba kaşığı pudra şekeri
    5 kaşık irmik
    ½ paket kabartma tozu
    isteğe göre hindistan cevizi

    Şerbeti için;
    4,5 su bardağı şeker
    6 bardak su
    ½ limon


    HAZIRLANIŞI

    Bütün malzemeyi karıştırın ve iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayın ve tepsiye dizin. İsterseniz üzerine fındık da koyabilirsiniz. Fırında 200 derecede üstü pembeleşinceye kadar pişirin. Hazırlanan şerbeti soğuduktan sonra sıcak olan şekerpareye dökün.
#17.10.2005 23:56 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 16:32 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#22.02.2006 09:52 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 19:08 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#01.03.2006 12:22 0 0 0