[schild]MALZEMELER[/schild]

4 bardak un
2 yumurta
1 paket margarin
1 su bardağı + 3 çorba kaşığı pudra şekeri
5 kaşık irmik
½ paket kabartma tozu
isteğe göre hindistan cevizi

Şerbeti için;
4,5 su bardağı şeker
6 bardak su
½ limon


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Bütün malzemeyi karıştırın ve iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayın ve tepsiye dizin. İsterseniz üzerine fındık da koyabilirsiniz. Fırında 200 derecede üstü pembeleşinceye kadar pişirin. Hazırlanan şerbeti soğuduktan sonra sıcak olan şekerpareye dökün.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 525
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 13:22
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 20:08
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 10:52
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:32
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN