[schild]MALZEMELER[/schild]

2 adet yumurta
1 yemek kaşığı un
1 su bardağı yoğurt
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 adet küçük boy karnabahar
1.5 çay bardağı kaşar peyniri
tuz


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Karnabaharı çiçek çiçek kopararak makarna gibi tuzlu suda haşlayın. Kare veya dikdörtgen fırın kabına düzgün bir biçimde yerleştirin, mikserde yoğurdu, unu, yağı, yumurtayı ve tuzu koyarak karıştırıp karnıbaharların üzerine dökün. Fırına verirken üzerine fındık büyüklüğünde 1-2 parça katı yağ koyarak, önceden kızdırılmış fırında 180 derecede 15-20 dakika pişirin.Sıcak servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 426
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 13:34
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 20:01
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 10:56
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:26
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN