[schild]MALZEMELER[/schild]

1 kilo yufka
1/2 kg yoğurt
4 adet yumurta
sıvı yağ
tuz


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Yoğurt, yumurtalar, bir miktar sıvı yağ ve tuz bir kap içerisinde karıştırılır. Daha sonra yağlanmış tepsiye yufkalar büzüştürülerek yerleştirilir. Yufkaların üzerine hazırlanan karışım dökülür ve heryerine iyice sürülür ve fırında üzeri kızana kadar pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 510
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 00:54
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 10:34
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 15:44
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 17:14
eline emegine saglık