KAYMAKLı BÖREK

Son güncelleme: 28.02.2006 00:54
  • MALZEMELER

    1 kilo yufka
    1/2 kg yoğurt
    4 adet yumurta
    sıvı yağ
    tuz


    HAZIRLANIŞI

    Yoğurt, yumurtalar, bir miktar sıvı yağ ve tuz bir kap içerisinde karıştırılır. Daha sonra yağlanmış tepsiye yufkalar büzüştürülerek yerleştirilir. Yufkaların üzerine hazırlanan karışım dökülür ve heryerine iyice sürülür ve fırında üzeri kızana kadar pişirilir.
#18.10.2005 00:12 0 0 0
  • eline emegine saglık
#11.11.2005 17:14 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 15:44 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#22.02.2006 10:34 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 00:54 0 0 0