[schild]MALZEMELER[/schild]

100 gr kaşar rendesi
4 adet yumurta
1 adet yufka
ayçiçekyağ
tuz


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Yufkayı dörde bölüp, her parçanın ortasına kaşar peynri rendesi koyun, kaşarın ortasını açıp birer yumurta kırın ve yufkayı bohça şeklinde kapatın. Daha sonra yağda, ikişer ikişer, her iki yanını kızartın. Kızarır kızarmaz tavadan alıp, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 373
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 18:32
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 11:03
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:24
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN