KEDI BACAĞı

Son güncelleme: 01.03.2006 12:15
  • MALZEMELER

    1 yumurta
    1 bardak yoğurt
    3 kaşık karbonata
    ½ demet maydanoz
    1.5 tatlı kaşığı tuz
    alabildiğince un
    kızartmak için sıvı yağ


    HAZIRLANIŞI

    Bütün malzemeleri karıştırıp, hamurdan parçalar koparın. Yemek tabağı büyüklüğünde açıp, kare kare keserek bol kızgın yağa atıp kızartın. Yanında domates, peynir ile servis yapabilirsiniz.
    Not: Ekşimeye yüz tutmuş yoğurt ve peynirler içine konursa daha lezzetli olacaktır.
#18.10.2005 00:16 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 16:24 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#22.02.2006 09:50 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 19:12 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#01.03.2006 12:15 0 0 0