[schild]MALZEMELER[/schild]

50 gr margarin
1 su bardağı su
1 su bardak ayçiçek yağ
1 çay kaşığı tuz

İç malzemesi :

kıyma
maydanoz


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Iç malzemesi haricindeki malzemeyi, bir kap içinde eritip, elinizin dayanacağı kadar soğuttuktan sonra, içine un ilave edip, kulak memesi sertliğinde, ele yapışmayacak kıvamda bir hamur elde edin. Küçük parçalara ayrıp, her bir parçayı avucunuzun içinde yassıltın, hazırladığınız kıymalı içten koyup kapatın, tepsiye dizin. Üstlerine yumurta sarısı sürün,(arzu ederseniz üzerine kaşar rendesi de serpebilirsiniz) ve pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 577
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 12:35
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 17:42
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 09:57
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 16:19
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN