MALZEMELER

2 adet yufka
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı yoğurt
2 adet yumurta
1 su bardağı süt
½ kalıp beyaz peynir
1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar


HAZIRLANIŞI

Yufkalar kibrit kutusu büyüklüğünde parçalara ayrılır. Diğer bütün malzeme beraberce karıştırılır. Karıştırılan malzemeye yufkalar da ilave edilir. Bu karışım payreks bir kaba dökülüp bir saat kadar buzdolabında bekletilir. Daha sonra buzdolabından çıkarılır ve bir müddet oda sıcaklığında bekletildikten sonra 170 derecedeki fırında 45 dakika pişirilir.

Not: Arzuya göre fırına vermeden üzerine ayrıca kaşar rendelenebilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 473
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 22:04
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 23.02.2006 09:39
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 16:46
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 17:58
hepimizin yapa bilecegi bir börek eline saglık
corleoni Tarih: 29.10.2005 14:20
eline sağlık kardes
DeNiZKiZi Tarih: 29.10.2005 07:36
Ellerine saglik kardesim