[schild]MALZEMELER[/schild]

200 gr mantar
250 gr dondurulmuş milföy hamuru
3 çorbakaşığı zeytinyağı
1 çaykaşığı kıyılmış maydanoz
iri yapraklı frenk fesleğeni
diş sarımsak
tuz

4 Kişilik


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Dondurulmuş hamuru açın ve bundan, kenarları 8-10 cm olacak şekilde dört adet kare kesin.
Mantarları minik minik doğrayın, kıyılmış maydanoz ve kıyılmış sarımsakla birlikte zeytinyağında çevirin. Takribi 15-20 dakika kadar orta hararetteki ateşte karıştırmak suretiyle pişirerek suyunu çektirin. Elinizle ufaladığınız fesleğen yapraklarını, tuzu ve karabiberi ekledikten sonra 3 dakika daha pişirin. Altını kapatıp ılınmaya bırakın. Mantarları kare şeklindeki yufkalara paylaştırın. Her birinin dört köşesini de tepede birleştirip bohça şekline getirin. Fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında yaklaşık otuz dakika kadar pişirin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 463
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 18:38
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 11:00
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:16
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN