[schild][COLOR=tomato]MALZEMELER[/schild]

1 paket makarna
1 paket krema.
1 demet maydanoz
2 kaşık tereyağı
1 kaşık zeytin yağı
biraz tuz
1/2 kg mantar.



[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Zeytinyağı ve biraz tuz ilave ettiğiniz su kaynayınca makarnayı içine koyun ve haşlayın. Fazla su koyup da suyu dökmeyin ki besin değeri içinde kalsın. Ayrı bir kapta tereyağını eritin. İçine yıkayıp, ince ince doğradığınız mantarları ekleyin. Mantarlar suyunu çekene kadar karıştırın. Ardından kremayı ilave edin ve ateşi kısın. Koyulaşmaya başladığında yıkayıp, ince doğradığınız maydanozları koyun. 1-2 kere karıştırıp ocağın altını kapayın. Mantar sosu ister süzdüğünüz makarnaya karıştırın, isterseniz servis yaparken makarnanızın üstüne koyun.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 417
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 18:29
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 11:05
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:16
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN