[schild]MALZEMELER[/schild]

2 adet yufka
100 gram pastırma
1 çay bardağı sıvı yağ
4 dilim çedar peyniri
2 adet domates
Bir tutam kekik


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Bir bütün yufka yağlanmış payreks bir kaba yayılır. (Kenarları dışa taşacak şekilde) İkinci yufka ufak ufak parçalanarak kabın içine yerleştirilir. Bir kaşık kadar yağ gezdirilir. Sonra sırasıyla yan yana gelecek şekilde pastırmalar dizilir. Üzerine kabuğu çıkarılmış ve daire şeklinde kesilmiş domatesler yerleştirilir. Domateslerin üzerine kekik serpilir. En üste de çedar peyniri dizilir ve yufkanın kenarları katlanarak kapatılır. Kalan yağ yufkanın üzerine gezdirilir ve 170 derece ısıtılmış fırında 45 dakika kadar pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 446
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 02:03
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 11:27
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 16:53
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
SU-PERISI Tarih: 04.11.2005 23:19
elerine saglık çayla güzel ğider
corleoni Tarih: 29.10.2005 14:28
sağol kardesim canım çekti :8: :8: :8:
DeNiZKiZi Tarih: 29.10.2005 07:33
Ellerine saglik kardesim