PAZLAMA

Son güncelleme: 26.02.2006 23:59
  • MALZEMELER

    alabildiği kadar un (yaklaşık 3 su bardağı)
    250 gr yağ
    750 gr süt
    2 su bardağı su
    1 çay kaşığı tuz
    250 gr beyaz peynir


    HAZIRLANIŞI

    Un, tuz ve su ile bir hamur yapıp, yumurta büyüklüğünde parçalara ayırın. Hamuru 25-30 cm çapında açın ve içine ufalanmış peynir koyup ikiye katlayın. Arzu edilirse peynir harcına maydanoz da doğranıp eklenebilir. Kızgın saç üzerinde her iki tarafını da iyice pişirin. Yağı sütün içinde eritip, sıcakken pazlamaların üzerine bu kanşımı gezdirin.
#18.10.2005 16:31 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#29.10.2005 06:33 0 0 0
  • sağol kardes
#29.10.2005 13:31 0 0 0
  • eline emeğine sağlık
#07.12.2005 19:50 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 13:42 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
#23.02.2006 09:14 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#26.02.2006 23:59 0 0 0
  • PAZLAMA Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 26.02.2006 23:59