MALZEMELER

3 su bardağı un
250 gr margarin
3 çorba kaşığı yoğurt

İç malzemesi :

3 adet portakalın rendesi
1 su bardağı toz şeker
tarçın
ceviz


HAZIRLANIŞI

Margarin, yoğurt ve unu karıştırarak hamuru yoğurun, iki eşit parçaya ayrıp merdaneyle açın. Portakal kabuklarını sıcak suyla haşlayıp acı suyunı sıktıktan sonra, diğer malzemelerle karıştırıp iki parça halindeki hamurun arasına dökün. Biraz tarçın ekip üzeri pembeleşinceye dek pişirin. Arzu ederseniz, üzerine pudra şekeri döküp, servis yapabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 419
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:54
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 15:53
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 14.11.2005 21:45
emeğine sağlık kardeş teşekkür ederiz
YAĞMUR ZAMANI Tarih: 12.11.2005 13:46
tarifin için saol arkadaş
corleoni Tarih: 30.10.2005 20:24
sağol kardes
DeNiZKiZi Tarih: 29.10.2005 07:27
Ellerine saglik