MALZEMELER

2.5 su bardağı un
1 su bardağı süt
100 gr margarin
1 su bardağı su

Şurup malzemesi

4 su bardağı toz şeker
1/2 limonun suyu
3 su bardağı su

HAZIRLANIŞI

Süt, su ve yağı bir tencere içinde ocağa koyun, kaynamaya başladığında un katıp, 10 dakika sonra altını kapatın. Soğuduktan sonra yumurtaları hamurun içine koyup, yedirin. Elde ettiğiniz hamuru, yağladığınız fırın tepsisine yarım cm kalınlığında döşeyin. Baklava şeklinde dilimleyip, fırında kızanncaya dek pişirin. Şurup malzemesiyle koyu bir şurup hazırlayın ve soğuk olarak tepsiye dökün. Üzerine çekilmiş ceviz serpip, servis

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 708
favori
like
share
Serendipity Tarih: 02.03.2006 09:57
eline sağlık canım çekti
DİDEM Tarih: 01.03.2006 11:19
ellerine sağlık çok teşekkürler
by_ufuk Tarih: 21.02.2006 22:10
Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
refik Tarih: 13.01.2006 16:53
paylaşım için teşekkürler
liamsi Tarih: 10.01.2006 23:35
Paylaşımın için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:08
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
YAĞMUR ZAMANI Tarih: 12.11.2005 12:33
paylaşım için teşekkür
casper Tarih: 11.11.2005 22:36
güzele benziyor.saol :10:
dostbildiklerim Tarih: 10.11.2005 17:27
Ellerine saglik