milföylü tatlı tarifi - reçelli milföy nasıl yapılırMALZEMELER

6 adet milföy hamuru
1 paket vanilyalı puding
2,5 su bardağı süt
250 gr reçel (arzuya göre hangi reçel tercih edilirse)
pudra şekeri


HAZIRLANIŞI

Milföy hamurlarının her parçasını 2 kareye bölün. Fırın tepsisine yerleştirin. Fırını 220° ısıda ısıtın ve ardından hamurları altın sarısı renk alana kadar pişirin. Fırından çıkarınca soğutun. Bu arada pudingi süt ile pişirin. Hamurları sandviç ekmeği gibi enlemesine ikiye bölün ve içlerine puding doldurun. Hemen ardından da hangi reçel tercih ediliyorsa ondan her sandviçin arasına birer çay kaşığı reçel koyun. en son olarak da üzerlerine bol pudra şekeri serpin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 451
favori
like
share
1060283 Tarih: 18.06.2011 19:46
ellerine sağlık
BiR-DOST Tarih: 16.06.2011 01:56
Ellerine sağlık
liamsi Tarih: 19.03.2006 00:11
Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:49
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 16:23
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 10.11.2005 18:01
ellerine saglık
corleoni Tarih: 30.10.2005 20:32
eline sağlık :46: :46: :46:
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 23:33
Ellerine saglik kardesim