MALZEMELER

3 çorbakaşığı tereyağ (veya margarin)
1 çorbakaşığı kıyılmış naydanoz
6 adet milföy hamuru
2 çaykaçığı hardal
90 gr krem peynir
200 gr patates
1 adet pırasa
1 adet soğan
2 adet havuç
tuz ve karabiber

6 Kişilik


HAZIRLANIŞI

Soğanı doğrayın, yağla berabere bir kaba koyup 5 dakika kadar çevirin. Doğranmış pırasa, patates ve havucu da ilave edip on dakika pişirin. Hardal, maydanoz, tuz ve karabiberi de kattıktan sonra 10 dakika daha pişirin. Altını kapatıp, soğumaya bırakın.
Milföy hamurlarının içine sebzefi karışımdan koyun üzerlerine peyniri ilave edin, kapatın.
Hamurların üzerine çırpılmış yumurta sürüp 200 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirin, servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 464
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 02:04
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 11:26
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 16:55
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
corleoni Tarih: 29.10.2005 14:59
çok teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 29.10.2005 00:20
süpersin valla saol
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 23:23
Ellerine saglik kardesim