[schild]MALZEMELER[/schild]

1 su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
1 tane kabartma tozu
1 tane yumurta
alabildiği kadar un


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Tüm malzemeleri karıştırarak kulak memesi yumuşaklığında hamur elde edelim. Unladığımız masaya bir elma büyüklüğünde kopardığımız hamuru merdane yardımı ile 2 cm olacak şekilde açalım ve bıçakla kare şeklinde kesip kızgın yağda kızartalım (merdana ile açmak isteğe bağlıdır)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 443
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 01:56
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
missx Tarih: 22.02.2006 11:33
ben çok sık yaparım bunu..pratik ve lezzetli tavsiye ederim herkese..
sağol paylaştığın için..
liamsi Tarih: 22.02.2006 11:15
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:01
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
corleoni Tarih: 29.10.2005 14:54
sağol
SU-PERISI Tarih: 29.10.2005 00:27
mersi arkadaşım
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 23:21
Ellerine saglik kardesim