MALZEMELER

750 gr süt
6 adet yufka
4 adet yumurta
300 gr kaşar peyniri
1 adet küçük margarin
1/2 demet maydanoz


HAZIRLANIŞI

Yumurtalar, eritilmiş margarin ve süt, bir kaba koyulup karıştırılır. Diğer bir kapta ince kıyılmış maydanozla, peynir ve tuz karıştırılır. Bir yufka yağlanmış tepsiye yayıldıktan sonra sütlü karışımdan dökülerek ıslatılır, diğer yufkalar da sıra ile ve büzüp tepsiye yerleştirilir ve aralarına bolca sütlü karışımdan dökülür. Maydanozlu iç böreğin orta katına yerleştirip işleme devam edilir. Son kalan yufka da ilk yufka gibi, sütlü karışımdan bolca sürülüp böreğin üzerine ters olarak kapatılır. Artan sütlü karışım dökülüp, fırına sürülür.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 403
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 02:19
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 11:16
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 17:04
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
corleoni Tarih: 29.10.2005 14:51
ellerin dert görmesin
SU-PERISI Tarih: 29.10.2005 00:32
ellerine sağlık
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 23:19
Ellerine saglik kardesim