[schild]MALZEMELER[/schild]

1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı tahin
1 adet yufka
pudra şekeri


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Yufka serildikten sonra ceviz ve pudra şekeri hariç tüm malzemeler karıştırılıp harç hazırlanır yufkanın üzerine sürülür. Yufka rulo yapılıp 2 parmak kalınlığında dilim dilim kesilir üzerine tekrar harç sürülür ve 175° fırında 20 dakikada pişer çıktıktan sonra üzerine pudra şekeri serpilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 427
favori
like
share
liamsi Tarih: 18.03.2006 23:23
Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:54
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 16:11
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
merkon Tarih: 14.11.2005 16:53
eline emegine saglık
SU-PERISI Tarih: 10.11.2005 17:53
saolasın arkadaş
corleoni Tarih: 30.10.2005 20:25
sağol kardes :20: :70:
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 23:18
Ellerine saglik kardesim