[schild]MALZEMELER[/schild]

1 kg süt
3 adet yufka
3 adet yumurta
1 paket dil peyniri
1 tavuğun göğüs eti
250 gr kaşar peyniri
1/2 su bardağı tavuk suyu


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Fırın tepsisini yağlayıp bir yufkayı yayın, diğer yanda et suyu, süt ve yumurtayı çırpın, yufkanın birini didikleyip harcın içinde bir süre bekletin. Islattığınız yufka parçacıklarını alıp, yaydığınız yufkanın üzerine serpiştirin, üzerine süt ve yumurta karışımının bir kısmını dökün. Haşladığınız tavuk göğsünü didikleyerek, kaşar rendesi ve dil peyniri ile birlikte, hazırladığınız malzemenin üzerine yayın. En üst kısmını kalan yufka ile örtüp, üzerine kalan süt-yumurta karışımı sürdükten sonra orta hararetli fınnda 45-50 dakika pişin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 407
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 28.02.2006 01:06
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 22.02.2006 10:25
Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 15:51
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
SU-PERISI Tarih: 04.11.2005 22:58
eline emegine saglık
corleoni Tarih: 29.10.2005 14:02
eline sağlık kardes
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:16
Ellerine saglik kardesim