MALZEMELER

un
sıvı yağ
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
tuz


HAZIRLANIŞI

Bir adet yumurta, iki yemek kaşığı yoğurt, biraz tuz, bir çay kaşığı karbonat ve aldığı kadar unla yumuşak bir hamur yapın. Islak bez altında 15-20 dakika kadar dinlendirin.Mümkün olduğunca az un kullanarak, merdane ile 1/2 cm genişliğinde açın, büyük bir su bardağıyla daireler çıkarın, kalan hamuru tekrar yoğurun aynı işlemi tekrarlayın. Tüm hamuru bu şekilde hazırladıktan sonra, kızgın ve bol sıvı yağda kızartın. Sıcak ya da soğuk servis yapabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 475
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 27.02.2006 21:54
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 23.02.2006 09:45
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 16:27
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
casper Tarih: 26.11.2005 02:31
ellerinize sağlık.
SU-PERISI Tarih: 25.11.2005 14:03
çok teşekkürler ellerine sağlık kardeş
corleoni Tarih: 29.10.2005 15:03
çok sağol kardes
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 23:16
Ellerine saglik kardesim