[schild]MALZEMELER[/schild]

1 kg vişne
3 adet yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
6.5 çorba kaşığı margarin (veya tereyağ)

16 adet


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Vişneleri yıkadıktan sonra çekirdeklerini çıkarın. Fırın tepsisini iyice yağlayın.
Margarin veya tereyağı bir kapta eritin. Yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra margarin ve unu ilave ederek hamur halirie getirin.
Vişneleri de kattıktan sonra tepsiye yayın. 175 derecede 8-10 dakika kadar pişirip soğumaya bırakın. Yeterince soğuduktan sonra, küçük parçalar halinde kesip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 449
favori
like
share
liamsi Tarih: 18.03.2006 23:03
Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:49
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 15:24
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 10.11.2005 16:59
eline saglık kardeşim
corleoni Tarih: 30.10.2005 19:25
eline sağlık :70: :70: :70:
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:13
Ellerine saglik kardesim