[schild]MALZEMELER[/schild]
750 gr vişne
1/2 su bardağı un
1 paket vişne jölesi
1/2 su bardağıtozşeker
1/2 su bardağı kepekli un
6.5 çorba kaşığı tereyağ (veya margarin)

12 Kişilik


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Şeker ve unu karıştırın. Margarini küçük küçük doğrayarak karışımın içine katın ve yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru, yağlanmış 12 adet tartalet kalıbına boşaltın. ve 200 derecede ki fırında 10 dakika kadar pişirdikten sonra soğumaya bırakın.
Jöleyi erittikten sonra, içi vişne ile doldurulmuş tartların üstüne boşaltın. Buzdolabında soğutup servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 446
favori
like
share
liamsi Tarih: 19.03.2006 00:12
Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:48
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 16:28
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 07.11.2005 18:14
paylaşımın için teşekkürler
corleoni Tarih: 30.10.2005 20:29
sağol kardes :46: :46: :46:
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 23:13
Ellerine saglik kardesim