YAG MANTISI

Son güncelleme: 27.02.2006 00:14
  • MALZEMELER

    1 bardak süt
    Kibrit kutusu kadar pakmaya
    2 yumurta
    Yarım su bardagı zeytinyagı
    un
    tuz
    İç için:
    250 gr. kıyma
    karabiber
    tuz
    maydonoz


    HAZIRLANIŞI

    Pakmayayı sulandır.Yumurta süt tuz un katılır.Yumuşak bir hamur yapılır.Hamur bir tarafta mayalandırılır.Mayalanan hamur alınıp parçalara bölünür.
    3 mm kalınlıgında açılır.Büyük karalere kesilir(5x5).Ortasına kıymalı harç konulur.Gül şeklinde kapatılır.Kızgın yzg ile kızartılır.Üzerine sarımsaklı yogurt salçalı biberli sos dökülerek servis yapılır.
#19.10.2005 01:12 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#28.10.2005 22:12 0 0 0
  • çok sağol
#29.10.2005 14:06 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#14.11.2005 20:31 0 0 0
  • tarif icin tesekkürler, deneriz
#14.11.2005 20:33 0 0 0
  • paylaşımın için saol
#15.11.2005 17:11 0 0 0
  • ellerine sağlık
#26.11.2005 01:54 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 14:46 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
#23.02.2006 08:57 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
#23.02.2006 09:04 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#27.02.2006 00:14 0 0 0