Delphin deluxe high claas

Son güncelleme: 02.11.2009 21:30
  • KONAKLAMAnoimageOdalarımızın tamamı 5 yıldız Deluxe standardındadır. Sizlerin rahatlığı düşünülerek hazırlanan odalarımızda merkezi klima sistemi, Uydu-TV, minibar ( soft içecekler ), telefon, elektronik kasa ve fön makinesi hizmetinizdedir. Bütün odalarımız balkonlu olup, sunulan tüm hizmetler sizlere unutulmaz bir tatil yaşatmak içindir.

    Sizleri rüya tatilinizin başlangıcında şampanya ile karşılar, DELPHIN DELUXE HOTEL'de unutulmaz bir tatil geçirmenizi dileriz.
    noimage


    YİYECEK İÇECEKnoimageAna restauranımız sabah, öğlen ve akşam açık büfe olarak hizmetinizdedir.
    Restaurantımızda uluslar arası mutfaklardan özenle seçilmiş yemek çeşitlerimiz, ağız tadınıza uygun olarak hazırlanmaktadır. Rezervasyonlu hizmetimiz olan A la Carte Restaurantlarımız ise Ottomann Restaurant (Türk mutfağı), Margarita (Meksika Mutfağı) Mr. Fish (deniz mahsülleri), Hiro - Sushi Bar ( Japon Mutfağı ) , Dolcevita (İtalyan mutfağı) ve China House (Çin mutfağı) değişik tadlar ile sizleri beklemektedir.

    Yerli ve bazı ithal içki çeşitlerimizde barlarımızda servise sunulmuştur.
    Oda servisi 24:00 ile 06:00 saatleri arasıdır.
    Geçerli Kredi Kartları: Visa, Mastercard, Eurocard.
    Personelimizin misafirlerimizi tanıması açısından tüm misafirlerimizin kol bantlarını taşımaları gerekmektedir.
    noimage
    AKTİVİTELERnoimageGündüzleri spor turnuvaları ve havuz oyunları, akşamları ise revü, skeçler ve şov animasyonları sizlere daha neşeli zaman geçirtmek için hizmetinize sunulmuştur. Mini club 04 - 12 yaş arasındaki çocukları eğlendirmek için kurulmuş olup, çocuk diskosu, çocuk sineması, çocuk menüleri ve özel gösteriler itina ile hazırlanmıştır.
    noimage

    HİZMETLERİMİZnoimageAlışveriş Merkezi (Derici, Kuyumcu, Fotoğrafçı, Market, Kuaför, Hediyelik Eşya), Alanya - Manavgat dolmuş seferi (ücretsiz), Doktor (ücretli), Şemsiye, şezlong ve şezlong minderi (ücretsiz), Internet Cafe (ücretli).
#02.11.2009 21:30 0 0 0