Titanic Business Kartal Otel İstanbul

Son güncelleme: 02.11.2009 21:40
  • Titanic Business Kartal Otel İstanbul - Titanic Business Kartal Otel Tanıtımı - Titanic Business Kartal Otel Hakkında - Titanic Business Kartal Otel Resimleri - Titanic Business Kartal Otel İletişim Bilgileri - İstanbul Otelleri

    Özellikleri:Odalar çeşitlere ayrılmaktadır:

    Standart: 520 oda

    Colonel Suite: 12 oda

    Junior Suite: 9 oda

    Admiral Suite: 4 oda

    Presidential Suite: 1 oda

    Royal Select Villa (Havuz manzaralı): 6 Villa

    Royal Select Villa (Bahçe manzaralı): 4 Villa

    Port Familyroom: 30 oda ( Ek bina )

    Özürlüler için: 7 oda şeklindedir. Toplam oda sayısı; 586 oda kapasitesi, 1266 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Ayrıca Business hotel Özel diyet uygulamasını siz değerli konuklar için uygulamaktadır. Restorantları: Barbekü Restoran, Caprice Pastanesi,Cordelia Lobby Bar, Armonia Havuz Bar, Solaris Havuz Bar,Stella Plaj Bar, Otağ Çadırı, Submarine Disko Bar bulunmaktadır.

    Tesis Aktiviteleri:

    Volkanik Çamur Banyosu, Kristal Tuz Banyosu, Yosun Banyosu ,Mineral Banyosu,Tuz ve Aroma Banyosu,Delux Banyo Bakımı gibi güzellik hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Ayrıca: Wellness & Spa Merkezi Cilt Bakımı Fitness Salonu Türk Hamamı Fin Hamamı Sauna Şok Havuzu Terapi Masaj Jakuzi Solariu Fener Aquapark (4 adet yetişkin kaydırağı + 4 adet çocuk kaydırağı) Santa Maria Çocuk Kulübü Çocuk Oyun Parkı Açık Çocuk Havuzu (277 m2) 4 bantlı Bowling Salonu 1 Squash salonu gibi faaliyetlertimiz mevcuttur.

    Oda & Detaylar:

    1 Haziran 2008 açılışlı otel, 28.000 m2 alan üzerine kurulu ana bir bina ve çevresinden oluşmaktadır. Toplam 192 odası mevcuttur.TITANIC Business Hotel, 1/2 olimpik yüzme havuzu ve zengin bir çevre düzenlemesine sahiptir. Otel, 'Business' konsepti ışığında, kongre ve iş adamlarının beklentilerine cevap verecek şekilde tasarlanmış, fonksiyonellik ve zerafetin sunulduğu, İstanbul-Asya kıtasının eşsiz özelliklere sahip tek 5 yıldızlı otelidir. İş adamları ve seçkin müşterilerimize, Executive Lounge ile Business Center'da ihtiyaç duyacakları tüm imkanlar, profesyonel ekiplerimiz tarafından sağlanmaktadır.
    Oda Görünümleri Otelde toplam 192 oda ve 400 yatak bulunmaktadadır.Odaların 150 adedi deniz ve adalar, 42 adedi ise dağ manzaralıdır. Modern çalışma masaları, stil sahibi tasarım ürünleri ile detaycı ve çok şık odalar, ünlü sanatçılara ait değerli eserlerle süslenmiş duvarlara, fonksiyonellik ve zerafeti barındıran banyo ve aksesuarlara sahip olup, LCD TV ve sinema/ uydu bağlantısı/Pay tv kanalları, lüks minibar, ayarlanabilen klima (merkezi sistem), elektronik özel kasa, banyo/WC (özel tasarım duş ve küvet, ışıklandırma, açılır pencere sistemi, telesekreterli çift hat telefon, saç kurutma makinesi, büyüteçli ayna, dolap), geniş ve kullanışlı gardırop, ortopedik yatak ve yastıklar, doğal textil ürünleri, geniş ve konforlu çalışma alanı, cattle, wi-fi internet erişimi, data port, elektronik özel kapı sistemi ile farklılık yaratmaktadır.

    noimage
    Titanic Business Hotel
#02.11.2009 21:40 0 0 0