Fırın Altlarına Çekmece

Son güncelleme: 03.11.2009 12:17
  • Fırın Altlarına Çekmece - Fırın Modelleri - Fırın Çekmeceleri

    Özellikle metrekaresi küçük mutfaklarda fırın için ayrılan alanın, aynı zamanda küçük bir depolama alanı olarak kullanılmasını sağlıyor. Böylece yer kaplayan ve dağınıklığa sebep olan gündelik malzemeler ortadan kaldırılmış ve alandan kazanım sağlanmış oluyor.

    noimage

    Alan değerlendirmenin ideal yolu: "Fırın altlarına çekmece ünitesi"
    Fırın altındaki atıl alanın kazanılmasını sağlayan çekmece sistemi, Häfele'nin mutfaklardaki en küçük alanın bile değerlendirmek için geliştirdiği benzersiz çözümlerden biri. Pratik, suya dayanıklı malzemelerle üretilen çekmece üniteleri, gerektiğinde kilitleme mekanizmasıyla da kullanılabiliyor.

    Özellikle dar kullanım alanı olan mutfaklar için önemli bir avantaj sağlayan çekmece sistemi, fırın gereçlerini saklamak için ideal bir çözüm sunuyor. Çekmece sistemi, kek kalıplarından peçetelere, ızgara teli, maşa ve şiş gibi mangal malzemelerinden Amerikan servislere kadar pek çok malzeme ve gerecin yerleştirilebileceği bir alan oluşturuyor.

    noimage

    Mamalar için ideal depolama alanı
    Evinde evcil dostları olanlar bilir, mamalar için özel bir alan ayırmak küçük metrekareli yaşama mekanlarında neredeyse imkansızdır. Bu nedenle evcil hayvan mamalarının saklanması için de yaratıcı bir çözüm olan fırın altı çekmece sistemi, mama kaplarının yerini değiştirmeden saklamak, kaplarda kalan yiyeceklerin toz vb koşullardan etkilenmesini önlemek için ideal bir depolama alanı yaratıyor.
#03.11.2009 12:17 0 0 0