Cola nın öldürücü olduğunu biliyor muydunuz

Son güncelleme: 24.11.2009 17:41
  • COLA NIN ÖLDÜRÜCÜ OLDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ?

    Koca bir parça bifteği kolaya yatırın. 2 gün sonra yok olduğunu göreceksiniz. Bunu çöpe atacağınız her türlü meyve sebzeye de uygulayabilirsiniz. Çöp öğütücü masrafından tasarruf. Tuvalete bir kutu kolayı dökün. Bir saat kalsın, sonra sifonu çektiğinizde yüzeyde herhangi bir leke almadığını göreceksiniz.arabanızın Tamponundaki pasları kola ile kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Aynı işlemi pillerin uçlarındaki paslanmada da Uygulayabilirsiniz. dolap sürgüleriniz çalışmıyorsa, kola ile inceltebilirsiniz.

    Elbisenizde çıkmayan leke varsa üzülmeyin. kola dökün ve deterjanla yıkayın. Bembeyaz olacaktır. Kola üreticileri taşıyıcı kamyonlarının motorlarını temizlemek için 20 yıldır kola şurubu kullanmaktadırlar.Burada anlatılanlara inanmadıysanız denemesi bir cola parasıdır.

    Peki nedir bu Cola''nın bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanılabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi'nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterli Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur.Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz.Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...! 2001 yılında Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek diye bir yarışma yapıldığında, sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kişinin haberini duymuşsunuzdur Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almıştı kanında yeterli oksijen yoktu.

    Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''nin içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır? Bir şişe kola içerek midenize ve dişlerinize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün... Bu kadar zararlı bir içecek nasıl olurda bu kadar bilinçsizce tüketilebilir ve biri Amerikan firması olmak üzere bu şirketler bu kadar kar elde edebilir? İşte bu bilinçsizliği önlemek için çevrenize,sevdiklerinize ve özellikle çocuklarınıza bunları anlatın. Belki bu kampanya fazla bir ses getirmeyecek olabilir. Ama ne kadar kişiye ulaşırsa o kadar büyük etki yapacaktır.

    Peki ya bunu biliyormuydunuz??

    Coca-cola:

    Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını...

    Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu

    Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche
    Coca-cola 'nın
    şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilme
    sini emrettiğini...

    Ve Bakanlığın ,Coca -Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek,
    Coca-cola ' nın
    içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını...

    Coca-Cola İçenlerin Kanser Olacağını, kansorojen maddeler içerdiğini

#03.11.2009 15:41 0 0 0
  • Evet:S kola zararlı bir içecek..Kazançların İsrail ordusuna gitmesi çok kötü:S biz müslümanlar tarafından:S.... Türkiye&Israil ilişkileri son dönemde çok kötü olmasına rağmen,dünyada barış olmasını isteyenlerdenim..AMA Gazze Genocide(Soykırımı) unutulamaz!
#24.11.2009 17:40 0 0 0
  • bu yazıyı okumuştum tekrar bilgilendirme için teşekkürler
#24.11.2009 17:41 0 0 0