MALZEMELER

1/2 kg kabak
1 adet yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı ekşimiş yoğurt
2 çorba kaşığı maydanoz
2 çorba kaşığı tereyağ
1 bir tatlı kaşığı tuz


HAZIRLANIŞI

Yeşil taze kabakları, bir tencere içine, tavla zarı büyüklüğünde doğrayıp, tereyağı ilave edin ve pembeleşinceye kadar kavurun.
Üzerine bir su bardağı süt ve iki su bardağı su koyup kabak pişinceye kadar iyice kaynatın. Piştikten sonra kenara alıp beş-on dakika kadar bekletin. Bu arada bir çanakta yoğurt ile yumurtayı iyice çırpın ve çorbaya yavaş yavaş yedirin. Üzerine maydanoz koyup, servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 600
favori
like
share
demet Tarih: 07.07.2006 16:12
tarif için teşekkürler
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 18:15
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:17
Tarif için teşekkürler.
refik Tarih: 27.01.2006 15:13
tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 16:04
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:21
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:53
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 11:28
Ellerine saglik
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:13
teşekkürler paylaşım için