elmalı tart - tart yapılışı - havuçlu tart - tart tarifi




Malzemeler :

Tart hamuru için ;

113 gr. tereyağı (oda ısısında)
1 yumurta
1/4 su bardağı toz şeker
210 gr un
1/4 çay kaşığı tuz

Kırıntı hamuru için ;

40 gr un
50 gr. toz şeker
40 gr tereyağı (soğuk
1/3 çay kaşığı tarçın
1/5 çay kaşığı tuz
30 gr yulaf
1/3 su bardağı ceviz

Dolgu malzemesi ;

4 adet ortaboy elma
2 adet ortaboy armut
1 tatlı kaşığı nişasta
3-4 yemek kaşığı toz şeker
1/2 tatlı kaşığı tarçın
1 Türk kahvesi fincanı yaban mersini

Sevis tavsiyesi ;

vanilyalı dondurma

alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 324
favori
like
share