MALZEMELER

10 adet taze bakla
1 küçük soğan
3 çorba kaşığı süzme yoğurt
1 yumurta
dereotu
zeytinyağı ve tereyağ
tatlı kaşığı salça

HAZIRLANIŞI

Baklaları tahta üzerinde incecik kıyın, diğer tarafta tencerede 1 küçük soğanı yağla beraber kavurup salçayı ekleyin daha sonra kıyılmış baklaları ilave edip biraz sote edin ve 1 su bardağı sıcak suyuda katıp baklaların pişmesini sağlayın. Bu arada çukur bir kapta yoğurt, 1 yumurta, 3 çorba kaşığı unu ve dereotunu da katıp karışımı hazırlayın. Diğer tarafta pişmekte olan baklalar yumuşayınca üzerine 4 su bardağı kadar daha suyu ilave ederek tam kaynamaya yakın yoğutlu olan karışımıda ekleyip kısık ateşte karıştırarak pişmesini sağlayalım.Biraz dinlendikten sonra üzerine pul biber ilave ederek servis yapalım.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 707
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:15
Ellerine Saglik
refik Tarih: 12.06.2006 11:07
paylaşımların için teşekkürler
demet Tarih: 08.06.2006 17:09
ellerine sağlıkk)
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 01:09
Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 15:55
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:27
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:55
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 11:23
Ellerine saglik
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:21
paylaşım için teşekkürler