MALZEMELER

tereyağı
arpa şehriye
1 litre et suyu veya su
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı yoğurt
1 tane yumurta
sarmısak
nane
tuz


HAZIRLANIŞI

Arpa şehriye tereyağıyla biraz kavrulur,üzerine et suyu yada içine et suyu tableti atılmış su eklenir.başka bir kapta un suyla ezilir yavaş yavaş yedirerek kaynayan suya eklenir bu arada yoğurt ve yumurta çırpılır çorbamıza eklenir en son sarımsak ve nane biraz da tuz ilave edilir.(tavsiye ederim çok lezzetli)

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 895
favori
like
share
unique Tarih: 20.09.2006 11:43
elere emeklere saglik...
BoardBeLasi Tarih: 19.07.2006 22:45
Ellerıne Saglık
demet Tarih: 07.07.2006 16:59
ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 18:08
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:57
teşekkürler eline sağlık
serhatbey_066 Tarih: 22.01.2006 23:37
ellerine sağlık arkadasım
refik Tarih: 22.01.2006 21:27
tarifleriniz için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 16:02
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:23
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER