Ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum!

Son güncelleme: 03.11.2009 23:43
  • noimage


    Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fatih Terim'in istifasıyla boşalan Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü için adının geçmesiyle ilgili olarak, 'Şartlar ne olursa olsun, Bursaspor'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum' dedi

    Bursaspor'un başarıylı teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Tophane Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Bu okuldan mezun olan Yeşil-beyazlı futbolcu Bekir Ozan ve Mustafa Keçeli ile birlikte "Adam gibi adam" sloganlarıyla karşılanan Sağlam için öğrenciler okul bahçesini adeta tribüne çevirdi. Uygunsuz tezahüratlar sebebiyle öğretmenlerin sık sık uyarmak zorunda kaldığı öğrenciler, Sağlam ve futbolculardan imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

    Okul bahçesinde toplanan öğrencilere seslenen Ertuğrul Sağlam, futbolcu olmak isteyenlere ders verdi. Futbolda başarılı olmanın yolunun eğitim hayatındaki başarıdan geçtiğini vurgulayan genç teknik adam, "Derslerinde başarılı olmayan bir kişinin futbol hayatından başarı beklenemez" diye konuştu.

    Öğrencilere tavsiyelerde buludunduktan sonra Bursasporlular Derneği tarafından düzenlenen panele katılan Sağlam, bugün gelinen noktada kendisine mal edilen başarının futbolcuların özverili oyunundan kaynaklandığını dile getirdi. Panele Bursaspor'un emektar futbolcusu Sedat Özden de katıldı.

    Bir öğrencinin "Fatih Terim'in istifasıyla boşalan koltuğa geçip bizi yalnız mı bırakacaksınız?" sorusuna Ertuğrul Sağlam, "Bursaspor'da olmaktan çok mutlu ve huzurluyum. Şuan buradan ayrılmamı gerektirecek bir durum söz konusu değil. Bu saatten sonra ne olursa olsun, Bursaspor'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum" diye konuştu.

    Sorulan bir soru üzerine Bursaspor'a transferini değerlendiren Sağlam, "Bursaspor'dan ilk teklif aldığımda çok heyecanlandım. Uzun vadede başarıyı yakalayacağımızdan emindim. Kaldı ki geçen sezon ligi 6. sırada bitirdik. UEFA'yı kıl payıyla kaçırdık. Bu sezon da kendi gerçeklerimizle yüzleşerek, bir transfer yaptık. Aldığımız 6 futbolcunun da 6'sını dan da faydalanmaktayız. Yaptığımız transferlerdeki bu başarıyla tarihi bir imza attık. Şu andan sonra da yapmamız gereken tek şey geldiğimiz noktayı koruyup, zirveden uzaklaşmamaktır" dedi.

    Ertuğrul Sağlam'ın yanı sıra Tophane Endüstri Meslek Lisesi'nden mezun olan Mustafa Keçeli, Bekir Ozan ve Bursaspor'un emektar futbolcusu Sedat Özden de öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.

    Ertuğrul Sağlam ve futbolcular, Okul Müdürü Rahmi Özyiğit'in ricası üzerine okulun en başarılı öğrencilerine verilmek üzere alınan formaları imzaladı.
#03.11.2009 23:36 0 0 0
  • ah ertuğrul ah
    içimiz yanıyor
#03.11.2009 23:39 0 0 0
  • sonuna kadar arkandayız hocam bizi yarı yolda bırakmıcağnı biliyoruz çünkü sen o kişilikteki biri değilsin çünkü sen adam gibi adamsın
#03.11.2009 23:42 0 0 0
  • ah ertuğrul ah
    içimiz yanıyor

    hemşom bunu baştan düşüncektiniz :)
#03.11.2009 23:43 0 0 0