MALZEMELER

2 orta boy havuç
2 adet kereviz
1 yemek kaşığı margarin
1 kahve fincanı pirinç
1 su bardağı dondurulmuş mısır
1 kutu çiğ krema (cream fresh)


HAZIRLANIŞI
Havuç ve kerevizler yıkanıp ayıklandıktan sonra ufak ufak doğranır. Kaynamakta olan 2 litre suya önce pirinç sonra havuç ve mısır; pişmesine yakın ince doğranmış kereviz yaprakarı atılır. Çorba ılındıktan sonra 1 kutu krema yavaş yavaş çorbaya ilave edilir. 1 taşım daha kaynatılır. Arzu edildiği kadar tuz ve karabiber ilave edilir.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 496
favori
like
share
demet Tarih: 24.05.2006 18:18
ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:26
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:30
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:33
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:33
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 11:53
Tarif icin Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:03
paylaşım için teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 23:01
His misirli denememistim bi deniyeyim . Ellerine saglik