PIRINÇLI YOĞURT ÇORBASı

Son güncelleme: 30.06.2006 22:44
  • MALZEMELER

    1 adet yumurta
    1/4 kahve fincanı pirinç
    4-5 tatlı kaşığı yoğurt
    1 tatlı kaşığı un
    tereyağ
    1 çay kaşığı nane
    1/2 çay kaşığı pul biber
    1 çay kaşığı tuz
    5-6 bardak su

    HAZIRLANIŞI

    Yoğurt, yumurta, un, prinç, tuz ve suyu tahta kaşığı yardımıyla iyice karıştırın. Daha sonra ocakta kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ayrı bir kapta hazırladığınız terbiyeyi üzerine dökün ve 5-10 dakika da böyle kaynatın.

    Terbiyesi: Tereyağını eritip üzerine nane ve pul biberini atıp karıştırınız.
#19.10.2005 21:39 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 22:00 0 0 0
  • emeğine sağlık
#28.10.2005 22:47 0 0 0
  • TaRiFiNi BiZlErLe PaYlAsTIGiN iCiN tEsEkKüRlEr
#29.10.2005 12:37 0 0 0
  • Ellerine Emegine saglik tesekkürler
#13.11.2005 02:34 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:09 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 06:31 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#25.02.2006 00:18 0 0 0
#08.06.2006 14:51 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 22:44 0 0 0