MALZEMELER

1,5 çay bardağı pirinç
1 demet maydanoz
2 kaşık margarin (veya 1 çay bardağı sıvıyağ)
2 adet domates
1 demet maydanoz
1/2 limonun suyu
Yeterince tuz


HAZIRLANIŞI

Domatesler rendelenir. Yağ tencereye konulur ve domatesler tuz da ilave edilerek hafifçe öldürülür. Üzerine 6-7 bardak kadar su ilave edilir. Kaynamaya başlayınca ayıklanmış ve yıkanmış pirinç atılır. 20-25 dakika kadar pişirilir. İneceğine yakın limon suyu ve ince kıyılmış maydanoz ilave edilip 1-2 taşım daha kaynatılır. Sıcak olarak servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 691
favori
like
share
unique Tarih: 20.09.2006 11:19
ellere emeklee saglik...
BoardBeLasi Tarih: 20.07.2006 00:08
Ellerıne Saglık..
demet Tarih: 07.07.2006 16:19
ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 18:11
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:44
ellerinize sağlık teşekkürler
serhatbey_066 Tarih: 22.01.2006 23:42
ellerine sağlık arkadasım
refik Tarih: 16.01.2006 12:14
paylaşım için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 16:10
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:07
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER