MALZEMELER

Bir baş soğan
750 gr bayat ekmek
Bir tatlı kaşığı tuz
Bir tatlı kaşığı kırmızı pul biber
250 gr margarin
Bir yemek kaşığı salça


HAZIRLANIŞI

Margarini kısık ateşin üzerinde erimeye bırakın daha sonra ince ince kıyılmış olan soğanımızı margarinin üzerine atın ve soğanlar pembeleşinceye kadar karıştırın. Tuz ve biberi ekleyerek 5 dakika yüksek ateşte kaynamasını bekleyin. Bayat ekmekleri küçük küçük servis tabağının içine doğradıktan sonra hazırlamış olduğumuz çorbamızı üzerinde gezdirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 662
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 01:28
Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:18
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:52
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 27.11.2005 21:58
ellerine sağlık
corleoni Tarih: 17.11.2005 18:53
eline sağlık
demet Tarih: 17.11.2005 13:50
ellerine sağlık.
dostbildiklerim Tarih: 13.11.2005 03:55
Ellerine Emegine saglik tesekkürler
Ates Bocegi Tarih: 29.10.2005 13:28
ElLeRiNe SaGlIk
TaRiF iCiN TEsEkKüRlEr
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:56
a paparada güzelmiş valla tşk