MALZEMELER

1 su bardağı Amerikan pirinci
2 adet nar
5 dal fesleğen
1 su bardağı yoğurt


HAZIRLANIŞI

Bir tencerede pirinci haşlayın. Narların kabuklarını ayıklayın, mikserden geçirin ve suyunu sıkın.Nar suyunu ve yoğurdu çırpın, haşlanmış pirinci ekleyip iyice karıştırın. Çorbayı derin bir kabın içine alıp buzdolabında soğutun. Fesleğen ile süsleyip servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 578
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:13
Ellerine Saglik
refik Tarih: 14.06.2006 11:20
tarifleriniz için teşekkürler
demet Tarih: 08.06.2006 10:53
ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 18:17
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:32
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:36
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 22:26
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 10:58
Tarif icin Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 21:56
saolasınız ellerinize sağlık