MALZEMELER

3 corba kasigi un
2 cay bardagi siviyag
5-6 bardak et suyu veya su
3 dis ezilmis sarmisak
1 su bardagi yogurt
1 yumurta sarisi
yarim limonun suyu
3 tatli kasigi kuru nane
tuz
HAZIRLANIŞI

1,5 cay bardagi siviyagda unu kavurun.Fazla sarartmadan soyle bir cevrilsin.Uzerine et suyunu ekleyin. Kalan yarim cay bardagi siviyagi, sarmisaklari ve tuzunu ilave edin. Surekli karistirarak kaynamaya birakin. Diger tarafta, yogurt,yumurta sarisi ve limon suyunu cirparak corbanin terbiyesini hazirlayin. Corba kaynadiktan sonra, once corbadan terbiyeye bes alti kasik ilave edip, karistirin. Daha sonra terbiyeyi yavas yavas corbaya ilave edin. Bir tasim kaynamaya birakin. Naneyi ilave edip karistirin ve atesten indirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 758
favori
like
share
UltrAsLaN-Brky Tarih: 25.02.2009 21:08
Ellerine Emegine Sağlik tesekkürler
EFSANE1903 Tarih: 25.02.2009 17:15
ilk kez duydum bu çorbayı...
MULAYIM_725 Tarih: 02.02.2009 22:06
bir seyde ğil
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:05
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:05
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:52
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 27.11.2005 21:56
ellerine sağlık
corleoni Tarih: 17.11.2005 18:54
eline sağlık
ens_selman Tarih: 17.11.2005 13:40
ellerine sağlık teşşekkürler emeğe saygı