MALZEMELER

3 corba kasigi un
2 cay bardagi siviyag
5-6 bardak et suyu veya su
3 dis ezilmis sarmisak
1 su bardagi yogurt
1 yumurta sarisi
yarim limonun suyu
3 tatli kasigi kuru nane
tuz
HAZIRLANIŞI

1,5 cay bardagi siviyagda unu kavurun.Fazla sarartmadan soyle bir cevrilsin.Uzerine et suyunu ekleyin. Kalan yarim cay bardagi siviyagi, sarmisaklari ve tuzunu ilave edin. Surekli karistirarak kaynamaya birakin. Diger tarafta, yogurt,yumurta sarisi ve limon suyunu cirparak corbanin terbiyesini hazirlayin. Corba kaynadiktan sonra, once corbadan terbiyeye bes alti kasik ilave edip, karistirin. Daha sonra terbiyeyi yavas yavas corbaya ilave edin. Bir tasim kaynamaya birakin. Naneyi ilave edip karistirin ve atesten indirin.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 774
favori
like
share
UltrAsLaN-Brky Tarih: 25.02.2009 20:08
Ellerine Emegine Sağlik tesekkürler
EFSANE1903 Tarih: 25.02.2009 16:15
ilk kez duydum bu çorbayı...
MULAYIM_725 Tarih: 02.02.2009 21:06
bir seyde ğil
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 18:05
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 06:05
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:52
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 27.11.2005 20:56
ellerine sağlık
corleoni Tarih: 17.11.2005 17:54
eline sağlık
ens_selman Tarih: 17.11.2005 12:40
ellerine sağlık teşşekkürler emeğe saygı